Liina.nu

Amsterdam…. en annan gång

by on Dec.18, 2010, under Inlägg

Vi åkte båt
Vi åkte tåg
Vi åkte flyg (obs vi flög inte)
Vi satt i kö
Vi åkte ett av de nya pågatågen
Vi stannade en stund på Öresundsbron
Vi åkte i Citytunneln

MEN vi åkte INTE till Amsterdam

Kan väl förstå det pga av väderförhållandena. Men SAS lär er att informera!! Man kan inte stå i en kö med nästan 600 pers och vänta på hur man ska göra i drygt 8 h. Hade vi väntat tills vår tur hade vi aldrig kommit hem för då blev det signalfel i Citytunneln och tågen slutade gå på Öresundsbron.

Det var allt jag orkar skriva nu efter en dag som började kl 04 (och så tidigt kom jag ju inte hem igår eftersom det var julfest på jobb, väldigt gott julbord på Marina Plaza måste jag säga. Kanske skriver ett inlägg om det sen.) Nu tänker jag snart lägga mig.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...