Liina.nu

HIF-Trelleborg 1-0

by on aug.25, 2010, under Inlägg

Känner mig blåst! Inte bara av vinden utan också av att HIF:s fina spel var som bortblåst i andra halvlek.

1-0 gjordes av Alexander Gerndt redan efter tio minuter. HIF hade då ett underbart passningsspel. I andra halvlek blev det mycket segare. Jag undrar om det kan ha varit bytet som gjorde att de inte hittade varandra lika lätt. Wahlstedt (det måste tyvärr ha berott på skada för han spelade bra) byttes mot Erik Sundin. Ett offensivt byte och jag tänkte att detta blir skoj, de kanske spelar 3-4-3. Men det varade bara någon minut för sedan flyttades Christoffer Andersson ner som högerback från sin position som vänstermittfältare och Erik Sundin gick in som det. En stund efter det bytte Erik Sundin och Rasmus Jönsson plats, det var i och för sig bra för det var mycket mer fart i Sundin. Jönsson tyckte jag inte tyvärr inte spelade så bra idag. Det var ofta Gerndt eller Sundin hade behövt hjälp uppe på topp men då hade han inte ens sprungit in i målområdet, hade varit på sin plats att byta ut honom idag.

Men nöjd är jag med ytterligare en vinst och i slutet av matchen var det bra tryck igen. Det borde ha blivit fler mål för HIF. Trelleborgs målvakt och stolparna stod i vägen några gånger. Nu är HIF i serieledning igen!

:,

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...