Liina.nu

Malmöfestivalen

by on aug.23, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

Tog tåget till Malmö för att hälsa på mamma och sen lyssna på Winnerbäck. Hos mamma åt vi jättegoda tacos med syster och familj också. Sedan gick vi ut på Malmöfestivalen och började med att lyssna på Melissa Horn. Såg henne i Landskrona tidigare i sommar men denna spelningen var betydligt bättre. Både ljudet och hennes snack mellan låtarna var bättre och hennes deppiga musik passade på något sätt bättre denna dag än den varma sommarkvällen i juli.

Klockan 20:30 var det dags för Winnerbäck, han körde ungefär samma spellista som i Landskrona. Eftersom det var så mycket folk stod vi lite längre ut och där ekade det tyvärr lite mellan husen. Vi tog en paus mitt i och gick för att äta en matpannkaka. Den smakade ingenting. Vi gick tillbaka igen och då kom ”jag får liksom ingen ordning på mitt liv”, blev så glad att jag inte missat den.

Tack för skjutsen hem M-H-S!

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...