Liina.nu

Bilstrul och däckstöld

by on mar.11, 2010, under Inlägg

Fick reda på i helgen att mina sommardäck blivit stulna från min brors garage :-(. Ingen rolig nyhet när man kommer från Kina och till råga på allt så gick ju förarstolen sönder precis innan vi åkte (eller ja sönder, den låser inte sig i läget så jag kan inte köra bilen eftersom jag inte når fram). Just nu håller jag på att fixa med försäkringsbolaget, går rätt bra förutom att jag behöver veta värdet på däck och fälgar. Så jag har ringt till Peugeot eftersom jag ju faktiskt behöver nya däck också och helst vill ha orginalfälgar igen. Till Peugeot Helsingborg ringde jag igår lunch och de sa att de skulle ringa tillbaka. men har de gjort det?? NEJ, så som vanligt så är jag inte nöjd med Peugeot Helsingborg precis somvid min service så i fortsättningen kommer jag välja Ängelholm eller ev RP Motor i Jonstorp för att fixa. Jag har ju en del saker som måste fixas och idag fick jag tid för besiktning också så innan maj ska bilen vara inlämnad. Jaja iaf så ringde jag idag till Ängelholm istället, tyvärr var inte den ansvariga för sådant inne idag men jag skulle återkomma imorgon, de lät iaf trevliga så jag hoppas på ett svar idag.

Slutsats av detta! Det kostar att ha bil och jag rekommenderar inte att vända dig  till Peugeot Helsingborg och du vill ha bra service. De verkar ju iaf inte särskilt intresserade av att sälja däck och fälgar…

:

2 Comments for this entry

  • Gunilla

    Kan bara hålla med betr Peugeot Hbg, till mig var de inte intresserade av att sälja någon bil i alla fall! Köpte i Ängelholm istället.
    Hoppas allt nu är på väg att på bästa sätt lösa sig med din bil!

  • Lina

    Ja det gör det säkert, har dock inte hört nåt från försäkringsbolaget än så jag får väl ringa dit och fråga i nästa vecka. Jag vill ju snart få köpt och lagt om till sommardäck för sen ska bilen besiktigas i maj. Sätet ska jag förhoppningsvis få fixat i helgen.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...