Liina.nu

Archive for augusti, 2010

Balkongen

by on aug.30, 2010, under Inlägg

Har fixat lite på min balkong sedan jag flyttade in i maj. Detta är resultatet!

Balkongen S

Balkongen N

1 Comment more...

HIF-Trelleborg 1-0

by on aug.25, 2010, under Inlägg

Känner mig blåst! Inte bara av vinden utan också av att HIF:s fina spel var som bortblåst i andra halvlek.

1-0 gjordes av Alexander Gerndt redan efter tio minuter. HIF hade då ett underbart passningsspel. I andra halvlek blev det mycket segare. Jag undrar om det kan ha varit bytet som gjorde att de inte hittade varandra lika lätt. Wahlstedt (det måste tyvärr ha berott på skada för han spelade bra) byttes mot Erik Sundin. Ett offensivt byte och jag tänkte att detta blir skoj, de kanske spelar 3-4-3. Men det varade bara någon minut för sedan flyttades Christoffer Andersson ner som högerback från sin position som vänstermittfältare och Erik Sundin gick in som det. En stund efter det bytte Erik Sundin och Rasmus Jönsson plats, det var i och för sig bra för det var mycket mer fart i Sundin. Jönsson tyckte jag inte tyvärr inte spelade så bra idag. Det var ofta Gerndt eller Sundin hade behövt hjälp uppe på topp men då hade han inte ens sprungit in i målområdet, hade varit på sin plats att byta ut honom idag.

Men nöjd är jag med ytterligare en vinst och i slutet av matchen var det bra tryck igen. Det borde ha blivit fler mål för HIF. Trelleborgs målvakt och stolparna stod i vägen några gånger. Nu är HIF i serieledning igen!

Leave a Comment :, more...

Malmöfestivalen

by on aug.23, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

Tog tåget till Malmö för att hälsa på mamma och sen lyssna på Winnerbäck. Hos mamma åt vi jättegoda tacos med syster och familj också. Sedan gick vi ut på Malmöfestivalen och började med att lyssna på Melissa Horn. Såg henne i Landskrona tidigare i sommar men denna spelningen var betydligt bättre. Både ljudet och hennes snack mellan låtarna var bättre och hennes deppiga musik passade på något sätt bättre denna dag än den varma sommarkvällen i juli.

Klockan 20:30 var det dags för Winnerbäck, han körde ungefär samma spellista som i Landskrona. Eftersom det var så mycket folk stod vi lite längre ut och där ekade det tyvärr lite mellan husen. Vi tog en paus mitt i och gick för att äta en matpannkaka. Den smakade ingenting. Vi gick tillbaka igen och då kom ”jag får liksom ingen ordning på mitt liv”, blev så glad att jag inte missat den.

Tack för skjutsen hem M-H-S!

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...