Liina.nu

Archive for juli, 2010

Dagens händelse

by on jul.21, 2010, under Inlägg

Pågår just nu (kl 10.00):
Infarten för bussarna på Knutpunkten är avstängd och polisen står här nere.

Hände för en halvtimme sen:
Satt nere på terrassen/balkongen och frukostfikade. Helt plötsligt smäller det till och skakar rejält i byggnaden, vi tror nästan den ska rasa ner. De som sitter där inne springer ut. Vi tittar ner mot infarten till bussgaraget. Ser först ingenting. Sedan skakar det rejält igen och det kommer en lastbil utbackande, med dras tak och isolering.

Det blev lite trafikstockningen ett tag eftersom lasbil och tak var ivägen för bussarna och bussarna i sin tur stod ivägen för övriga bilister.

Nu följer jag händelseförloppet med jämna mellanrum från mitt nya rum. Den unge föraren får det nog hett om öronen eftersom han måste ha kommit rätt fort för att ha fått in hela lastbilen.

Nu kom det en polisbil till samt en bil från Peab. De ska nog se till så att taket inte rasar mer.

Läs mer på HD: http://hd.se/helsingborg/2010/07/21/lastbil-rev-ner-taket-pa/

Leave a Comment more...

Bad i Tjörnarpssjön

by on jul.12, 2010, under Inlägg

I söndags gav vi oss iväg för att hälsa på syrran med familj. Både den lilla Matilda och Oskar växer så det knakar. Mitt på dagen gav vi oss av för att ta en glass och sen ett dopp i Tjörnarpssjön.  Ett bad var verkligen nödvändigt i den 35°-värmen! Vid 21-tiden gav vi oss av hem, då hade vi hört att det började mullra på avstånd. När vi hade kört en bit öppnade sig himlen. Ösregn och blixtar som lös upp framför oss. Kändes konstigt att de kunde lysa upp så mycket fast det var ljust ute. När vi hade ovädret någorlunda bakom oss och det endast regnade lite såg vi att solen lös upp en hel regnbåge. När jag filmade regnbågen lös det upp en blixt mitt i. Det var en upplevelse!

Förresten så fick vi ihop 7 cacher på dagsrundan också, dock resulterade det i lite rivsår och insektsbett eftersom vi inte riktigt var rätt klädda för ena gömman ute i skogen.

Imorse kan jag säga att jag var utmattad efter den fullspäckade helgen men det var bara att släpa sig till jobb ändå. Väl här så var det helt mörkt och jag var helt själv i en timme, funderade först på om det var söndag men sen ringde en kollega och sa att hon var sen på grund av att tågen var sena efter gårdagens åskoväder.

Leave a Comment more...

Winnerbäck på Citadellet

by on jul.12, 2010, under För örat, Inlägg

En härlig lördagskväll på Citadellet i Landskrona med Mmmm: Marcus, musik, mat och mys. Winnerbäck var riktigt bra. De första låtarna när han själv stod på scen samt de sista extranummerna med fart i gav en fantastisk stämning i sommarvärmen.

Förutom Winnerbäck var det även Love Antell från Florence Valentine, Dundertåget, Melissa Horn och Laleh som uppträdde.

Leave a Comment more...

Möhippa i Malmö

by on jul.12, 2010, under Inlägg

Det blev en tidig morgon efter festen igår. 8:15 var jag på Knutpunkten för att kidnappa bruden till Malmö. Där blev det styling i 50-talsstil, lekar, picknick och sedan bollywooddans. Riktigt roligt att dansa men svettigt i värmen. Sedan drog jag iväg på koncert och de andra fortsatte kvällen i Malmö. Nu ser jag fram emot After Wedding partyt i september!

Leave a Comment more...

Mexikansk-skånsk fiesta

by on jul.12, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

I fredags var jag bjuden på Mexikansk-skånsk fiesta till Tågaborg. Givetvis var det både skåningar, mexikaner och mexikanskånskar på plats. Till det sistnämna räknar jag pojkvännen eftersom han hade odlat en mustasch enligt inbjudan. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag såg honom men det såg faktiskt okej ut, fast smilbanden hoppade lite. Jag tog endast med mig en påse sombreros, det räckte för mig.  Det bjöds på mycket god mat och dricka under kvällen!

1 Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...