Liina.nu

Archive for april, 2010

Helsingborg – AIK 1-0

by on apr.29, 2010, under Inlägg

Ännu en vinst! Ett snyggt mål på frispark gjorde en annars rätt dålig match till lyckad. Mycket gula kort och en lite halvagressiv stämning i slutet på matchen visade sig sedan när jag skulle cykla hem. Kvällen slutade alltså med att jag nästan blev nermejad på vägen hem. Först kom det några busar springande bakifrån och då ställde sig polishästarna ivägen. Och var var jag då? Jo mittemellan med några andra som var på väg hem. Skulle sedan förbi hästarna, men var de framför mig snabba? Nä, så hästarna hann rygga åt sidan lite när gånget kom närmare så där blev jag nästan klämd. Pustade ut när jag kom förbi. Och vad händer då? Jo framför mig börjar två stycken mucka och en halv sekund senare ser jag en hel skock slagsmålsvilliga komma springande. Kastade mig på cyklen för att komma därifårn. Sitter nu här och är lite skakis i benen får jag erkänna, brukar inte vara så rädd för sånt i vanliga fall men nu föredrar jag att inte gå hem själv fler gånger.

Men det viktigaste med kvällen. Vi vann! 🙂

Leave a Comment :, more...

Helsingborg – Elfsborg 2-1

by on apr.11, 2010, under Inlägg

Har precis kommit hem från Olympia och ännu en hemmavinst för HIF. Matchen kändes lite seg till en början men i 2:a halvlek blev det underhållande spel och riktigt snygga mål. Tyvärr lite väl många gula kort för HIF och en del oförtjänta. Lantz fick ett kort utan att han ens rört någon. Inget bra betyg för domarinsatsen. Tack för sittplatserna Animero!

Leave a Comment :, more...

Geocaching och klättring

by on apr.11, 2010, under Inlägg

Igår fick jag följa med som respektive på ett litet scoutevent. Det blev geocaching och sedan grillning. Sedan var det en cach till som skulle tas efter grillningen, och var satt den? Jo högt upp i ett träd. Jag hade inte tänkt klättra men med lite påtryckningar och ett lyft upp i trädet satt jag till slut däruppe. Tack för en väldigt trevlig dag!

Lina Marcus

Leave a Comment : more...

Påsk

by on apr.03, 2010, under Inlägg

Sitter just nu i ett soligt Toftaröd. Har just kommit in från att ha spelat lite fotboll med Oskar som just har däckat i sin säng. Både idag och igår har vi varit ute i trädgården och rensat, planerat och satt potatis. Imorse målade vi ägg och åt en god frukost. Igår gick vi en lång runda och tog två geocacher, en riktigt fyndig. Senare idag ska vi vidare till Vejbystrand så hela helgen är fullspäckad, roligt! 🙂

Leave a Comment :, more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...