Liina.nu

Archive for mars, 2010

Helsingborg – Göteborg 2-0!

by on mar.29, 2010, under Inlägg

– En rå men härlig kväll
Det var säsongens andra hemmamatch som spelades denna kyliga kväll. En tidig skallning satte punkt för Joel Ekstrands spel. Göteborgsspelarens skalle fick tejpas ihop men han fortsatte att kämpa. Mattias Lindström blev välförtjänt HIFs bästa spelare. Tyckte han var riktigt bra och har utvecklats sedan han spelade i HIF för några år sedan. Stabil, stark och kämpande satte han första målet. Backen Marcus Nilsson nickade sedan in sitt första allsvenska mål.En riktigt bra första halvlek! I pausen åts en ostekt, ganska rå korv (närproducerad men förhoppningsvis inte från Maglarp). I andra halvlek var det mycket liggande på plan. Ihopaskallningar och både snygga och halvfula tacklingar blandades. Alltså en mycket bättre första halvlek än andra men ett bra spel tyckte jag som är helnöjd med kvällen!

Leave a Comment :, more...

Joddla

by on mar.29, 2010, under Inlägg

Var på Joddla med Siv på the Tivoli i lördags, där var det drag kan man säga. Träffade även några kompisar som jag inte sett på länge, roligt att snacka med. Se en sammanfattning av kvällen på marcussite.

Leave a Comment more...

Snacka om Europa

by on mar.25, 2010, under Inlägg

Kom precis hem från en helt ovanlig After Work på Grand Coffee med Martina och Patrik. Anordnat av Europa Direkt i Skåne Nordväst hölls en debatt mellan migrationsminister Tobias Billström (M), europaparlamentarikerna Anna Hedh (S) och Olle Schmidt (FP) samt Peter Ahlbom (V) kommunfullmäktigeledamot i Helsingborg. Moderator var komikern Anna-Lena Brundin. Hela upplägget var mycket bra med soppbuffé och debatt med inlägg av undersökningar med mentometerknappar.  Anna-Lena inledde det hela lättsamt och sedan steg Tobias Billström in med en rosarandig slips. Debatten blev mycket bra och jag går gärna på fler liknande evenemang. Jag har tidigare varit svalt intresserad av politik men intresset har växt mer och mer de senaste åren speciellt efter jag gick traineeprogrammet och har börjat att jobba. Debatten sändes live på helsingborg.se och du kan även se den i efterhand. Vår kväll slutade med en handskakning och ett kort samtal med Tobias Billström. Jag åt förövrigt en underbart god Currysoppa med räkor och cremé fraiche. Kostnad: ingenting utan det var bara att anmäla sig, vilket Martina hade gjort 🙂 .

Leave a Comment :, , more...

Schlagerkväll

by on mar.15, 2010, under Fart & Fest

Det som från början skulle vara en lördagskväll med 60-årskalas, finklänning, håruppsättning, god mat och dans blev istället en paljettig schlagerkväll med smaskiga tacos och finvin. Så det blev en hellyckad kväll ändå men det var jättesynd att missa 60-årskalaset.

Leave a Comment more...

Bilstrul och däckstöld

by on mar.11, 2010, under Inlägg

Fick reda på i helgen att mina sommardäck blivit stulna från min brors garage :-(. Ingen rolig nyhet när man kommer från Kina och till råga på allt så gick ju förarstolen sönder precis innan vi åkte (eller ja sönder, den låser inte sig i läget så jag kan inte köra bilen eftersom jag inte når fram). Just nu håller jag på att fixa med försäkringsbolaget, går rätt bra förutom att jag behöver veta värdet på däck och fälgar. Så jag har ringt till Peugeot eftersom jag ju faktiskt behöver nya däck också och helst vill ha orginalfälgar igen. Till Peugeot Helsingborg ringde jag igår lunch och de sa att de skulle ringa tillbaka. men har de gjort det?? NEJ, så som vanligt så är jag inte nöjd med Peugeot Helsingborg precis somvid min service så i fortsättningen kommer jag välja Ängelholm eller ev RP Motor i Jonstorp för att fixa. Jag har ju en del saker som måste fixas och idag fick jag tid för besiktning också så innan maj ska bilen vara inlämnad. Jaja iaf så ringde jag idag till Ängelholm istället, tyvärr var inte den ansvariga för sådant inne idag men jag skulle återkomma imorgon, de lät iaf trevliga så jag hoppas på ett svar idag.

Slutsats av detta! Det kostar att ha bil och jag rekommenderar inte att vända dig  till Peugeot Helsingborg och du vill ha bra service. De verkar ju iaf inte särskilt intresserade av att sälja däck och fälgar…

2 Comments : more...

Himma igen

by on mar.04, 2010, under Inlägg

Nu är jag tillbaka från Kina. Kom till Knutpunkten vid tolv inatt. Var helt trött på jobb idag efter en resa med både bra och mindre bra inslag, men överlag är jag nöjd och det har varit en riktig upplevelse. Ska försöka att hålla mig vaken ett tag ikväll så jag inte kommer helt i otakt.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...