Liina.nu

Archive for maj, 2009

Gävle

by on maj.30, 2009, under Inlägg

Jaha då var man hemma från ett sledet Gävle. Det var så skönt att få sova i min egen säng att jag låg kvar någon timme extra innan det var dags att tvätta idag. Har lärt mig en hel del i veckan även om det var rätt segt ibland. Vi hade bland annat lite sketcher om etik och hur man ska bete sig på rätt sätt mot sakägare. Lärde oss även hur man granska en förrättning genom utdraget från fastighetsregistret samt  hur man ska tänka utifrån Plan- och bygglagen (PBL). Det negativa var att vi hade blivit degraderade till ett tvåstjärnigt hotell. Tidigare har vi bott på ett riktigt fint hotell med stora rum. Även om jag inte är så kräsen så var det inte så trevligt med en ofräsch dusch och minimalt rum. Det var i alla fall god frukost, trevlig service och de bjöd även på kvällsfika. För övrigt är Gävle en väldigt fin stad men eftersom man inte känner till det så mycket så blir det mest shopping eller promenader där.

090527 Dörren till duschen

Leave a Comment more...

Dagens Lunch – Café Italy House

by on maj.20, 2009, under För magen

Var och åt på Café Italy House idag. Halvdag som det var gick jag ändå och lunchade, eftersom man fick inbjudan från ett trevligt sällskap, sedan jobbade jag ett tag till efter. Min pastarätt var okej men vi blev snuvade på körsbärstomaterna så det var inte mycket variation i rätten.  Har ätit här en gång tidigare, då tog jag en kycklingpasta med curry som var betydligt godare, den kan jag rekommendera. Vi satt ute och åt så det var skönt annars är ju deras inredning inomhus lite annorlunda, deras bord är rätt låga jämfört med stolarna vilket blir obekvämt. Något som drar ner betyget är att vattnet kostade 5:- (!).

Rätt: Tigerpasta (skruvmakaroner med tigerräkor, vit sås och körsbärstomater)
Portion: Lagom-Stor
Pris: 74:-, Isvatten 5:-
Betyg: 3/10

Leave a Comment : more...

Dagens Lunch – Habibi

by on maj.19, 2009, under För magen

090519

Begav oss till söder idag igen men valde det andra libanesiska stället, Habibi. Trevligt ställe med prisvärd mat. Man får vara i tid för att få plats och inte vänta för länge på maten. Det hade nästan behövts mer personal för servicen blir något lidande. Jag gillade inte riktigt de inlagda gurkorna, de tog jag bort men de hade smittat av sin smak på resten av maten.

Rätt: Philadelphiarulle (nötkött, sallad, stekta grönsaker och svamp med mild sås )
Portion: Stor
Pris: 45:-
Betyg: 6/10

Leave a Comment :, , more...

Vattengympa

by on maj.17, 2009, under För kroppen

Körde till Höör för att gå på vattengympa idag kl 17. Min syster ska bli licensierad ledare och därför skulle hon filma sitt nya pass med minst fem stycken deltagare. Det var tur att mamma och jag kunde komma så blev vi exakt fem. Mamma och jag hade ju aldrig varit på vattengympa så vi var ju lite ovetande hur allt skulle gå till. Men allt gick bra och Dan filmade med Oskar på magen i baby-björnen. Efteråt firade vi genom att jag bjöd på pizza, haha så mycket för den träningen! Jag tyckte det var skönt att gå på vattengympa, man känner sig helt uppmjukad efter en timme i vattnet. Funderar på om jag ska prova någon gång i Helsingborg.

Leave a Comment more...

Dagens Lunch – O´Learys

by on maj.14, 2009, under För magen

090514 Fläskfilé med potatisgratäng

Var och åt lunch på O´Learys igår. Det är ett bra ställe med bra salladsbuffé.

Rätt: Fläskfilé med potatisgratäng och whiskysås
Portion: Lagom
Pris: 75:-
Betyg: 8/10

Se HDs krogtest

Leave a Comment :, , more...

USS263 – Godkänd!

by on maj.12, 2009, under Inlägg

Var och besiktigade bilen i morse innan jobb. Det gick finemang, trevliga karlar där på Berga. Nästa steg är ändå att byta bromsar på åket, det får bli nu i sommar.

Leave a Comment : more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...