Liina.nu

Archive for april, 2009

Yes Man

by on apr.29, 2009, under För ögat

Yes ManKvällen avslutades med filmen Yes Man och Ben & Jerry glass i Jerrys soffa 😉 . Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra. Jim Carrey är bra så länge filmerna inte är för fjantiga. Jag gillade budskapet med filmen: Njut lite mer av livet! Var inte rädd att prova nya saker!  Sommaren kommer bli härlig med det mottot!

2 Comments :, more...

Rangen + Gröningen

by on apr.29, 2009, under Inlägg

Var en runda med Fredrik och Anna från jobb och slog några bollar i Allerum. Har bara provat att slå två gånger innan, senast för ett år sedan. Slutsats: jag är fortfarande kass. Men det var fint väder och det var ändå rätt roligt. Efter det blev det en promenad på Gröningen med några kompisar.

090429 Solnedgång

Leave a Comment : more...

Ägarlägenheter

by on apr.28, 2009, under Inlägg

Vill du äga din lägenhet?
De nya reglerna om ägarlägenheter införs den 1 maj 2009 (prop 2008/09:91).

Var på seminarium om ägarlägenheter i Malmö idag. En ägarlägenhet är en tredimensionell fastighet, vilket  innebär att den har fastighetsgränser i både horisontal- och vertikalled. Den kan hänga i luften så att säga. För att bilda ägarlägenheter krävs en sammanhållen enhet om minst tre lägenheter. Främst är det tänkt att ägarlägenheter ska bildas vid nyproduktion, men det går också att bilda i äldre hus som renoveras förutsatt att dessa inte använts för boende de senaste åtta åren.

Ägarlägenheter är ett intressant men komplext ämne och kan omöjligt sammanfattas lätt här. Läs mer på Regeringens och Lantmäteriets hemsidor, eller fråga mig 😉 !

Leave a Comment more...

Green Day alt 2

by on apr.28, 2009, under För örat

Har fått uppgifter om att Green Day även ska spela i Köpenhamn. Det är fredagen den 9 oktober och även dessa biljetter släpps den 4 maj. Känns som att detta är ett ännu bättre alternativ än Stockholm.

3 Comments more...

Green Day

by on apr.27, 2009, under För örat

Såg idag i HD att Green Day ska spela i Stockholm den 11 oktober!! Jag blev väldigt sugen på att gå. Är det någon mer som har lust att gå så hör av er. Biljetterna släpps den 4 maj. De släpper snart sitt nya album ”21st century breakdown” och deras singel ”Know your enemy” har precis kommit ut.

Green Day - Know your enemy

2 Comments :, , more...

Dagens Lunch – Olsons skafferi

by on apr.27, 2009, under För magen

Idag var jag och Måns och åt på Olsons Skafferi. Där brukar alltid vara smockfullt men nu hade uteserveringen börjat så nu fanns det platser, men tyvärr bara inne. Olsons Skafferi är ett trevligt och mysigt ställe, lite trångt bara. Maten var god men inte riktigt lika gott som de gångerna jag ätit där innan. De har mycket pastarätter att välja på till lunchen. Jag kan rekommendera deras Pasta Carbonara och Pastagratäng med räkor. Min pasta idag smakade lite för skarpt av Curry. Var törstig hela dagen efter det, kände att jag borde haft med mig en vattenflaska när jag var ute i fält och gjorde en avstyckning i eftermiddags.

Rätt: Pastagratäng med kassler, broccoli, paprika, zuccini och curry
Portion: Lagom
Pris: 75:-
Betyg: 5/10

1 Comment : more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...