Liina.nu

Archive for mars, 2009

Festligt

by on mar.29, 2009, under Fart & Fest

Var på fest hos Jerry i den nya lyan igår. Riktigt bra fest och goa groggar och snapsar. Roligt med mycket människor. Sedan bar det vidare för att ta stämpel på Cardinal för att sen gå till Utposten. Där laddade jag upp med en tequila och sedan provade jag att spela Black Jack. Med lite hjälp så vann jag 100 kr 🙂 . Sedan blev det dans på Cardinal. Först var det inte alls mycket folk och blev helt förvånad men sedan helt plötsligt så var det fullt både uppe och nere. Det blev en rolig kväll men mycket dricka och mingel. Tack för en mycket bra fest Jerry! Tradigt att förlora en timma idag bara men nu börjar jag piggna till, men kommer  nog inte orka tvätta idag…

Leave a Comment :, , more...

AW på SWEA

by on mar.27, 2009, under Fart & Fest

Efter en svettig jobbdag var det skönt att placera sig på SWEA (båten) och ta en cider och snacka med Martina, Mats och Zara. Det var premiär för After Work i Skybaren och köpte man dricka fick man äta buffé (lasagne, nachos mm). Det var gott! Vi bestämde oss även för att boka in lite festkvällar, det var ett tag sedan vi festade alla tillsammans. Nu är jag dock helt slut och tänkte lägga mig rätt tidigt och läsa en stund.

Leave a Comment :, , , , more...

Bilbanerace

by on mar.24, 2009, under Inlägg

090324 Bilbanerace

090324 Modelljärnväg

Har varit i Ängelholm ikväll hos en kollega och kört bilbanerace. Det var första gången jag var med men för avdelningen är det en sorts tradition en gång per år (sedan tre år tillbaka). Vi var 11 st som tävlade. Förutom bilbanan finns en stor fin modelljärnväg i källarlokalen. Min kollega är med i en förening som har modelljärnvägen och bilbanan och det är många ungdomar som är där. Själva bilbaneracet är uppsatt på ett väldigt finurligt sätt där man kör 4 heat var så att man möter alla en gång (det finns en tavla med poängsättning). Det var jättekul, fast jag är inte helt nöjd med resultatet. Gick tyvärr inte till final. Efter racet kollade vi på den stora modelljärnvägen och fikade. Mycket trevligt. Det vill jag göra om fler gånger!!

Leave a Comment : more...

Melodifestival – final

by on mar.15, 2009, under Fart & Fest

Bjöd hem lite kompisar för att kolla på finalen i Melodifestivalen. Det blev lite mat först.
Varmrätt: Kyckling och grönsakswok med ris
Efterrrätt: Pannacotta med bärsås och hallon

Det blev en bra kväll. Vi tyckte det var en väldig blandning på rösterna, 12:orna spriddes hejvilt. Vi var inte jätteförtjusta i låten som vann men kom underfund med att det kan vara ett smart val att ta en riktigt annorlunda låt eftersom det ju inte gått så jättebra för de senaste bidragen som Sverige skickat som varit ”vanliga”. Givetvis har ju Malena de bästa röstresurserna. Jag trodde annars på Alcazar, diskodängor brukar också fungera. Synd att Molly inte fick fler poäng. Kvällen slutade med lite dans på Cardinal, det var rätt mycket folk ute.

3 Comments :, , more...

Thåström – Olympen Lund

by on mar.13, 2009, under För örat

Har precis kommit hem ifrån Lund efter en mycket bra koncert med Joakim Thåström. Koncerten var inte direkt planerad då biljetterna bokades vid 22-tiden igår kväll. Idag blev det en snabb runda hem och fixa till sig innan det bar av till Lund. Det blev med bil eftersom tåget har blivit så dyrt samt att vi hade lite ont om tid. Koncerten började redan 19.30 så första låten hade precis börjat spela när vi kom. Det var bra stämning och rätt mycket folk.
Jag har inte hört alla Thåströms låtar, speciellt inte de senaste. Men jag har hört den senaste singeln ”Kärlek e för dom”, som jag gillar, och många av låtarna med Ebba Grön och Imperiet. Jag kände ändå igen en hel del speciellt i slutet av koncerten. Höjdpunkten skulle jag vilja säga var ”Alla vill till himlen”.

Resultatet av koncerten är en riktigt bra magkänsla och en t-shirt 🙂

 

Kan du inte byta ut ditt liv, så byt kanal
Lyckan byts ut lika lätt som ideal
Alla vill till himlen och
åka limousin förståss
Alla vill till himlen, till himlen…..

Leave a Comment more...

Dagens Lunch – Glada Änkan

by on mar.12, 2009, under För magen

Gulashsoppa med pannkakor!!
Jag trodde inte gulashsoppa var så gott men detta är andra gången jag är och äter det på Glada Änkan och den är riktigt god. Vill man ha påfyllning kan man få det. Pannkakorna är goda men det är gulashen som gör att man går dit. Lite trångt att sitta men det är värt sitt pris.

Rätt: Gulashsoppa med pannkakor
Portion: Stor
Pris: 79:-
Betyg: 7/10

Se HD:s krogtest

Leave a Comment :, , more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...