Liina.nu

Archive for februari, 2009

Projektutbildning

by on feb.25, 2009, under Inlägg

Var på projektutbildning idag med jobb, sista dagen av tre. Dagarna har varit lärorika med mycket praktik och inte bara teori om projektledning, processen i ett projekt, grupproller osv. Idag gjorde vi en riktigt rolig övning. Det kallas organisationspel och kan vara lite svårt att förklara här men jag försöker. Vi var två organisationer. I varje organisation sitter en VD, med underordnade. Varje VD kan bara konversera med mellancheferna och de underordnade kan bara prata med mellancheferna.(ska infoga bild sedan). All konversation skrev med lappar med internposten, dvs man får ej se varanda och ej prata med varandra. Det enda alla vet är att vi har fyra kort och vi ska byta kort med varandra. Svårt att förklara men iaf var det väldigt roligt och väldigt stressigt. Jag satt som mellanschef och blev helt speedad av alla lappar som man fick från alla håll och kanter.
Efter det fick jag lugna ner mig och gick och shoppade på Gina Tricot!

Leave a Comment more...

Rå komedi igen

by on feb.23, 2009, under Inlägg

Sitter och småkollar lite på tvn medan jag sitter vid datorn också vad det dags för Raw Comedy Club igen. Det är en kille som jag inte sett tidigare, han är ju riktigt bra, det var ju lite rått men jag sitter faktiskt och småskrattar här. Efter pausen är det Petra Mede, hennes humor tycker jag dock inte alltid är så rolig, hon har inte varit så bra som programledare i Melodifestivalen i alla fall.

Leave a Comment more...

Melodifestival 3

by on feb.22, 2009, under För örat, Inlägg

 

En bild säger mer än tusen ord…

Låt 2 – I got you var rolig, den gillade jag.
Vem gick egentligen vidare?

5 Comments more...

Dagens Lunch – Swea

by on feb.19, 2009, under För magen

Var och åt pastabuffé på Swea idag med Martina, Mats och Måns. Har inte varit och lunchat där innan. Det var mycket trevligt och timmen gick så snabbt. Maten var god och man kan ju äta hur mycket man vill. Dock tycker jag att det borde varit lite mer variation bland pastarätterna och kanske lite lyxigare. Det fanns två olika lasagner (veg och fisk) och sedan pasta med pastasåser (köttfärs, carbonara och veg).

Rätt: Pastabuffé
Portion: Så mycket du orkar!
Pris: 59:-
Betyg: 5/10

Se HD:s krogtest

Leave a Comment :, , , , , more...

Melodifestival 2

by on feb.15, 2009, under För örat, Inlägg

Hann hem igår för att kolla på deltävling 2 i melodifestivalen efter att ha firat mamma med bowling och mat på Olympia. Vi åt tårtan hemma hos mig framför melodifestivalen på lågt ljud eftersom lillknodden sov. Jag som tyckte att första programmet var sådär blev inte mycket gladare efter detta programmet. Tyckte att låtarna var sådär men det var väl rätt låtar som gick vidare denna gången också. Lasse Lindh tycker jag dock är bäst fast detta är inte riktigt hans scen vilket syntes på placeringen. Jag hoppas på att han ska ut på turné så att jag kan se honom live en gång, hade varit roligt!

2 Comments more...

Rå komedi 2

by on feb.09, 2009, under Inlägg

Har precis kollat på Raw Comedy Club. Det var betydligt bättre än förra veckan. Johan Glans är helt underbar och Özz Nüjen var också bra. Får se om jag tittar på det nästa vecka. Det var inga höjdare som skulle vara med då.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...