Liina.nu

För örat

Winnerbäck på Citadellet

by on jul.12, 2010, under För örat, Inlägg

En härlig lördagskväll på Citadellet i Landskrona med Mmmm: Marcus, musik, mat och mys. Winnerbäck var riktigt bra. De första låtarna när han själv stod på scen samt de sista extranummerna med fart i gav en fantastisk stämning i sommarvärmen.

Förutom Winnerbäck var det även Love Antell från Florence Valentine, Dundertåget, Melissa Horn och Laleh som uppträdde.

Leave a Comment more...

Thåström & Johnossi på Mejeriet

by on feb.13, 2010, under För örat

I onsdags var vi på och lyssnade på Thåström och Johnossi på Mejeriet i Lund. Vi tog tåget efter jobb och åt på ett ställe som heter Stäket. Det låg i källaren på en byggnad från 1500-talet, rätt mysigt. Maten var riktigt fin till bra pris. Efteråt var vi lite sugna på efterrätt men kyparna var inte på alerten så eftersom de inte kom fram och frågade blev det lite tight till konserter så vi struntade i det. Det var en bra konsert och speciellt har man fått upp smaken för Johnossi nu. Thåström var bra som alltid men jag tyckte att ljudet på Mejeriet gjorde att konserten inte var riktigt så bra som de jag såg förra året. Det slutade kl 00, vilket betydde att det blev sista tåget hem kl 01.15, alltså en lång stunds väntan ute i kylan (det fanns ju inte öppet någonstans att sitta den tiden på dygnet). Marcus hann ta en geocache också så blev han ännu mer nöjd

Leave a Comment more...

Green Day alt 2

by on apr.28, 2009, under För örat

Har fått uppgifter om att Green Day även ska spela i Köpenhamn. Det är fredagen den 9 oktober och även dessa biljetter släpps den 4 maj. Känns som att detta är ett ännu bättre alternativ än Stockholm.

3 Comments more...

Green Day

by on apr.27, 2009, under För örat

Såg idag i HD att Green Day ska spela i Stockholm den 11 oktober!! Jag blev väldigt sugen på att gå. Är det någon mer som har lust att gå så hör av er. Biljetterna släpps den 4 maj. De släpper snart sitt nya album ”21st century breakdown” och deras singel ”Know your enemy” har precis kommit ut.

Green Day - Know your enemy

2 Comments :, , more...

Thåström – Olympen Lund

by on mar.13, 2009, under För örat

Har precis kommit hem ifrån Lund efter en mycket bra koncert med Joakim Thåström. Koncerten var inte direkt planerad då biljetterna bokades vid 22-tiden igår kväll. Idag blev det en snabb runda hem och fixa till sig innan det bar av till Lund. Det blev med bil eftersom tåget har blivit så dyrt samt att vi hade lite ont om tid. Koncerten började redan 19.30 så första låten hade precis börjat spela när vi kom. Det var bra stämning och rätt mycket folk.
Jag har inte hört alla Thåströms låtar, speciellt inte de senaste. Men jag har hört den senaste singeln ”Kärlek e för dom”, som jag gillar, och många av låtarna med Ebba Grön och Imperiet. Jag kände ändå igen en hel del speciellt i slutet av koncerten. Höjdpunkten skulle jag vilja säga var ”Alla vill till himlen”.

Resultatet av koncerten är en riktigt bra magkänsla och en t-shirt 🙂

 

Kan du inte byta ut ditt liv, så byt kanal
Lyckan byts ut lika lätt som ideal
Alla vill till himlen och
åka limousin förståss
Alla vill till himlen, till himlen…..

Leave a Comment more...

Melodifestival 4

by on mar.02, 2009, under För örat, Inlägg

Jag hade tänkt det skulle bli en lugn kväll framför tvn i lördags men blev i sista stund bjuden till V Berga. En riktigt kul kväll med Melodifestival, kortspel och till sist utgång på Tempel. Kortspelet, även kallat Årespelet, är något hemmgjort kortspel som jag aldrig spelat. Man vände kort i tur och ordning och de olika korten betyder olika saker. De flesta skulle man dricka på i slutändan. Det var bland annat ”på krogen uppdrag” också skulle man när man fick Kungen bygga på en mening som man skulle säga varje gång innan man drack, glömde man säga den fick man dricka igen…

”*knack, knack* jag älskar att dricka BMW nedanför kärnan trots att jag är kåt flera gånger om BMW, trots att jag hatar BMW”
En riktigt sjuk mening som egentligen inte är någon mening…

Melodifestivalen, sådär denna gången med. Agnes och Malena vidare alltså. Jag gillade plagiatet Higher med Starpilots, hoppas på att den kan gå vidare från andra chansen.

2 Comments more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...