Liina.nu

För kroppen

Badminton

by on Nov.02, 2009, under För kroppen

Trodde aldrig att mina ben skulle bära mig i badminton efter nattens äventyr. Men det gick riktigt bra tyckte jag. Det blev både mycket skratt och motion.

Leave a Comment more...

Hudvårdskväll

by on Nov.02, 2009, under För kroppen, Inlägg

Efter en fullspäckad förra vecka så kommer jag pumpa ut inlägg nu. Hade inte en chans att sitta vid datorn ens. I måndags var jag, Zara och Anna på hudvårdskväll hos Tina. Vi provade produkter från Mary Key och det resulterade i ett inköp. Efteråt bjöd Tina och Patrik på pastasallad och vin, en mycket bra start på veckan.  Nu får vi bara se om det blir hudvårdskväll för killarna också, Patrik tjuvlyssnade ju lite på när vi provade produkter :-).

Leave a Comment more...

Len Hud

by on jun.01, 2009, under För kroppen

Idag har jag varit på ansiktsbehandling på Len Hud. Behandlingen var på 60 min och innehöll:
– rengöring
– peeling
– brynplock (vilket blev en vaxning som jag aldrig gjort innan men det gjorde faktiskt inte farligt ont)
– massage under ånga
– portömning
– ansiktsmask
– lätt makeup

Ami som utförde behandlingen var mycket bra. Hon förklarade hur man skulle sköta sin hy och allt på en enkel basnivå eftersom jag inte är den mest intresserade av en massa produkter och så. Annars fick jag ganska bra kritik för min hy och hon sa att jag skulle tacka mina föräldrar för de bra generna. Jag rekommenderar verkligen Len Hud och tänker gå dit fler gånger.

Nu är jag helt röd ovanför ögonen efter den där vaxningen, men det ska förhoppningsvis vara snyggt imorgon, och mina kinder är lena som en babyrumpa.

Presentkortet som jag använde fick jag när jag fyllde 25. Helt underbart bra. Tack så jättemycket!!

2 Comments more...

Vattengympa

by on maj.17, 2009, under För kroppen

Körde till Höör för att gå på vattengympa idag kl 17. Min syster ska bli licensierad ledare och därför skulle hon filma sitt nya pass med minst fem stycken deltagare. Det var tur att mamma och jag kunde komma så blev vi exakt fem. Mamma och jag hade ju aldrig varit på vattengympa så vi var ju lite ovetande hur allt skulle gå till. Men allt gick bra och Dan filmade med Oskar på magen i baby-björnen. Efteråt firade vi genom att jag bjöd på pizza, haha så mycket för den träningen! Jag tyckte det var skönt att gå på vattengympa, man känner sig helt uppmjukad efter en timme i vattnet. Funderar på om jag ska prova någon gång i Helsingborg.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...