Liina.nu

Fart & Fest

Sommarrodel

by on sep.18, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

Var med kolleger och åkte sommarrodel på Kungbygget i september. Det var jättekul, jag förbättrade tiden i varje åk. Åkte sex turer och hade lite tävling med en tjej vilket sporrade oss till bättre tider. De tre stora karlarna kunde ingen av oss rå på. De var nere på tider 1:10-1:13.Rodel

1:24:50 i regn (dvs där var extra bromsar på kälkarna)

Leave a Comment more...

Malmöfestivalen

by on aug.23, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

Tog tåget till Malmö för att hälsa på mamma och sen lyssna på Winnerbäck. Hos mamma åt vi jättegoda tacos med syster och familj också. Sedan gick vi ut på Malmöfestivalen och började med att lyssna på Melissa Horn. Såg henne i Landskrona tidigare i sommar men denna spelningen var betydligt bättre. Både ljudet och hennes snack mellan låtarna var bättre och hennes deppiga musik passade på något sätt bättre denna dag än den varma sommarkvällen i juli.

Klockan 20:30 var det dags för Winnerbäck, han körde ungefär samma spellista som i Landskrona. Eftersom det var så mycket folk stod vi lite längre ut och där ekade det tyvärr lite mellan husen. Vi tog en paus mitt i och gick för att äta en matpannkaka. Den smakade ingenting. Vi gick tillbaka igen och då kom ”jag får liksom ingen ordning på mitt liv”, blev så glad att jag inte missat den.

Tack för skjutsen hem M-H-S!

Leave a Comment more...

Mexikansk-skånsk fiesta

by on jul.12, 2010, under Fart & Fest, Inlägg

I fredags var jag bjuden på Mexikansk-skånsk fiesta till Tågaborg. Givetvis var det både skåningar, mexikaner och mexikanskånskar på plats. Till det sistnämna räknar jag pojkvännen eftersom han hade odlat en mustasch enligt inbjudan. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag såg honom men det såg faktiskt okej ut, fast smilbanden hoppade lite. Jag tog endast med mig en påse sombreros, det räckte för mig.  Det bjöds på mycket god mat och dricka under kvällen!

1 Comment more...

Schlagerkväll

by on mar.15, 2010, under Fart & Fest

Det som från början skulle vara en lördagskväll med 60-årskalas, finklänning, håruppsättning, god mat och dans blev istället en paljettig schlagerkväll med smaskiga tacos och finvin. Så det blev en hellyckad kväll ändå men det var jättesynd att missa 60-årskalaset.

Leave a Comment more...

Fjällreunion

by on feb.13, 2010, under Fart & Fest

Igår var det dags för fjällreunion för att titta på alla bilderna sedan nyårsveckan. Alla träffades hos Marcus och till mat blev det quornlasagne. Riktigt bra måste jag säga att vi lyckades med den. Det blev många skratt åt de bra och mindre bra fotona och ett superbt quiz av Tiina om vad som hänt under veckan. Vinnare: Gissa! 🙂

Leave a Comment more...

Bowling som AW

by on jan.22, 2010, under Fart & Fest

Vi var ett gäng som bowlade igår lite som uppvärmning inför bowlingen med förvaltningen. Det var roligt och gick bra för mig, hoppas bara att formen håller i sig till 5:e februari. Efteråt gick vi till telegrafen och åt lite. Det blev dock mindre lyckat, vi fick maten i omgångar, tvåmaträtter glömdes bort och några fick halvråa hamburgare. Inget särskilt bra betyg till telegrafen denna kväll, men vi hade ändå trevligt.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...